Paciència i observació!

En els últims dies, després d’haver fet la plantació, les feines s’han reduït bastant i ens hem limitat a mantenir l’hort i fer les feines ordinàries. Cal tenir paciència i esperar a que creixin les llavors i el planter nou. També és un goig veure com evoluciona i creix la vegetació i les plantes de l’hort!

Una de les feines és mantenir l’hort net de qualsevol mala herba ja que amb les plantes encara tan febles cal tenir molta cura de no permetre cap element que pugui treure-li nutrients. També les carxoferes han començat a crèixer ràpidament i cal una neteja quasi bé setmanal de les fulles més velles.

 

Les plantes de l’albergínia i les pebroteres segueixen a tota màquina i donant fruits cada poc temps. Per aquest motiu també ens hem dedicat a recollir aquells pebrots i albergínies que estaven a punt per ser recollits. 2

Avui mateix hem observat com, després de diversos dies de pluja, algunes de les hortalisses plantades com els enciams o les escaroles comencen a agafar un tamany i una forma ja més semblant al resultat final. També les llavors dels alls i les faves comencen a formar la planta i les primeres han començat a treure el cap! La bona feina dona els seus resultats.

Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: