Ja tenim recepta vencedora!

El jurat del 1r concurs de cuina saludable i sostenible “De l’hort a la taula” ha resolt que la recepta guanyadora és:

“Carabassó farcit amb verduretes de temporada i proteïna de soja”, recepta de Clara Ordas, alumna del Màster en Ensenyament d’espanyol i de català com a segones llengües. Ens posarem en contacte amb tu perquè puguis venir a recollir la teva cistella de productes de l’hort Ecosolidari de la UdG.

Gràcies a totes les persones que ens heu fet arribat les vostres receptes. Recordeu que les trobareu tots disponibles per a consulta en la secció “Salut” del bloc de l’hort Ecosolidari.

Carbassó farcit amb verduretes de temporada i proteina de soja - Clara Ordas

Anuncis
Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: